Kotiotteluiden taksipalvelut kunnossa

KuPSin kotiotteluiden yhteydessä kuljetuspalvelut järjestyvät jatkossa Taksi Lentäväkalakukon ja Jopin Taksit autoilla. Mölymäen rakennustyöt lisäävät tarvetta kuljetuspalveluille, joten Kuopion Palloseuran ottelutapahtumista vastaava Tero Taipale onkin tyytyväinen taksiyrittäjien kanssa rakennettuun yhteistyökuvioon.

”Väre Areenan vieressä kulkevan Kaartokadun remontti alkaa pikkuhiljaa helpottamaan ja kulku stadionille taas normaaliksi. Viereisen Aulis Rytkösen kävelykadun rakennustyöt tulevat kuitenkin jatkossa syömään alueelta parkkipaikkoja, joten ottelutapahtumaan saapumisen ja poistumisen toimivuus tarkoittaa yhteistyötä Kuopion kaupungin julkisen liikenteen sekä myös paikallisten taksiyrittäjien kanssa”, Taipale kartoittaa yhteistyön taustoja.

Jopin Taksit toimitusjohtaja Jorma Jauhiaisella on Kuopion taksielämästä kokemusta pitkältä ajalta.

”Mölymäen alue on tuttua seutua ja pelipäivinä taksiliikenne aktivoituu tällä suunnalla jo ihan luonnostaan. Stadion on kävelymatkan päässä torilta, mutta matkalla on aika mäki kiivettävänä ja kun stadionin viereen ei ainakaan vielä toistaiseksi pysähdy linja-autoa, niin taksi on yksi hyvä vaihtoehto, silloin kun ottelutapahtumaan tai sieltä pois tarvitaan kyyditystä”, Jauhiainen kommentoi.

Topparivahvistus Kristopher Da Graca sai kyydin lentokentältä Väre Areenalle Taksi Lentäväkalakukon kyydissä

Tuoreempi taksiyrittäjä Kai Kokkonen perusti Lentäväkalakukko-taksin 2023 ja Kokkosen autosta löytyy KuPSin logon lisäksi myös jääkiekkopiireistä tuttu Bestshotin logo.

KuPS:n ja Bestshotin logot kyllä tunnistetaan ja aiheesta kiinnostuneiden kanssa juttu kääntyykin taksimatkan aikana monesti jalkapallon tai jääkiekon puolelle”, Kokkonen kertoo.