Kolme KuPS-pelaajaa Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen!

Veikkausliigan heinäkuun tähdistöjoukkue on nimetty. Kuopion Palloseurasta kuukauden joukkueeseen ylsivät maalivahti Johannes Kreidl, puolustaja Diogo Tomas ja keskikenttäpelaaja Anton Popovitch.

Maalivahti Johannes Kreidl, sekä toppari Diogo Tomas nimettiin Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen jo toista kertaa peräkkäin. Kreidl ja Tomas nousivat Veikkausliigan kuukauden tähdistöön myös kesäkuussa.

Keskikenttäpelaaja Anton Popovitchille valinta Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen oli hänen uransa ensimmäinen.

KuPS pelasi heinäkuussa eurokiireidensä vuoksi vain kaksi Veikkausliigan ottelua – molemmat voitokkaasti. Heinäkuun alussa Haka kaatui Valkeakosken Tehtaan Kentällä Diogo Tomasin osumalla 0-1 ja heinäkuun lopussa Anton Popovitch puski keltamustan 1-0 voittoon Ilveksestä.

Tomas on onnistunut tällä kaudella jo neljästi maalinteossa Veikkausliigassa. Anton Popovitchin maalisaraketta komistaa kaksi maalia ja yksi maalisyöttö. Ensimmäisiä kausiaan KuPS:ssa pelaava kaksikko on murtautunut keltapaitojen avainpelaajien joukkoon.

Maalivahti Johannes Kreidl on ollut KuPS:n takuumiehiä komeassa voittoputkessa. Kreidl on aloittanut joukkueensa maalilla kahdeksassa Veikkausliiga-ottelussa, joista KuPS on voittanut jokaisen. Kreidlin taakse on onnistuttu Veikkausliigassa iskemään ainoastaan kolme maalia ja itävaltalaisvahdilla on vyöllään jo hurjat seitsemän nollapeliä. Edellisen kerran Kreidl on onnistuttu yllättämään Veikkausliigassa 19. päivä kesäkuuta, kun FC Hongan Darren Smith ohitti Kreidlin.

KuPS:n seuraava Veikkausliiga-ottelu pelataan sunnuntaina 8. elokuuta Kuopion Väre Areenalla. KuPS saa kotikentälleen vastaansa hurjavireisen FC Lahden kello 18.30 alkavassa ottelussa.