Kolme KuPS-pelaajaa valittiin U23-maajoukkueeseen

Emma Immonen, Emma Peuhkurinen ja Aino Kröger valittiin kesäkuun Ranska-ja Ruotsi-maaotteluihin

Subway Kansallista Liigaa johtavasta Kuopion Palloseurasta valittiin peräti kolme pelaajaa Suomen U23-maajoukkueeseen. Maalivahti Emma Immonen, keskikenttäpelaaja Emma Peuhkurinen ja hyökkääjä Aino Kröger pääsevät mukaan kesäkuun koviin Ranska- ja Ruotsi-maaotteluihin, jotka on määrä pelata 12.6. ja 15.6. Pelipaikkana on Ruotsissa sijaitseva Uddevalla ja sinne matkustavaan maajoukkueryhmään valittiin kaikkiaan 23 pelaajaa.

KuPS-kolmikko on esittänyt erinomaisia otteita tämän sarjakauden Subway Kansallisessa Liigassa: Immonen on torjunut kolme nollapeliä varmoin ottein, Kröger on tehnyt kolme komeaa liigamaalia ja ensimmäistä kauttaan KuPS:ssa pelaava Peuhkurinen on esittänyt peleissä huippuluokan otteita.

”He ovat kaikki todellakin paikkansa ansainneet. Puolustaja Nanne Ruuskanen on myös varalla ja varmasti ensimmäisten joukossa jos poissaoloja tulee puolustuspään pelaajille. Tärkeää on, että pelaajat saavat kovia kansainvälisiä pelejä. Kiitosta pitää antaa myös liiton ja erityisesti U23-valmentajan Gary Williamsin suuntaan. Minusta nämä valinnat on hoidettu todella ammattimaisesti, pelejä ja pelaajia on tarkkailtu ahkerasti ja on käyty hyvää vuoropuhelua”, Kuopion Palloseuran päävalmentaja Ollipekka Ojala kiittelee.