Kolme KuPS-pelaajaa A-maajoukkueeseen

Emma Peuhkurinen, Emmi Siren ja Oona Siren valittiin Helmareiden MM-karsintaryhmään

Kuopion Palloseuran taitavat keskikenttäpelaajat Emma Peuhkurinen, Emmi Siren ja Oona Siren on valittu Suomen A-maajoukkueeseen eli Helmareihin. KuPS-kolmikko pääsee näin mukaan syyskuun kivikoviin MM-karsintaotteluihin, joissa Helmarit kohtaa Irlannin vieraskentällä ja nimekkään Ruotsin Tampereella.

Suomen A-maajoukkueessa alkaa nyt uusi aikakausi Marko Salorannan aloittaessa joukkueen uutena päävalmentajana. Suomi jatkaa syyskuussa tiukkaa taisteluaan kisapaikasta MM-lopputurnaukseen, joka pelataan kesällä 2023 Australiassa ja Uusi-Seelannissa. Seuraava MM-karsintaottelu Irlantia vastaan pelataan torstaina 1.9. Dublinissa ja viimeinen MM-karsintapeli otellaan tiistaina 6.9. Ratinan stadionilla.

Keskikenttäkolmikko on esittänyt loistoluokan peliotteita tämän kauden Subway Kansallisessa Liigassa. Peuhkurinen pelaa jo kolmatta sarjakauttaan keltamustien riveissä, Sirenin siskokset pelaavat nyt ensimmäistä kauttaan KuPS:ssa siirryttyään Kuopioon Tikkurilan Palloseurasta. Huippupelaajat saavat nyt ansaitun mahdollisuutensa A-maajoukkueen pelaajavahvuudessa. Sirenit toimivat kuopiolaisseuran läheisen ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Fressin kummipelaajina. Peuhkurisen kummiyrityksinä ovat VRJ Etelä-Suomi Oy sekä TT-Teknologia Oy. Banzai!