Junttan Oy KuPS Akatemian pääyhteistyökumppaniksi!

Kuopion Palloseura on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen. Junttan Oy on KuPS:n akatemiajoukkueiden uusi pääyhteistyökumppani.

Kuopiolainen Junttan Oy on erikoistunut hydraulisten paalutuslaitteiden suunnitteluun, valmistamiseen ja markkinointiin, ja on lyöntipaalutuskonealan markkinajohtaja maailmassa. 

Kuopion Palloseuran akatemiajoukkueet pelaavat naisissa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Ykkösessä ja miehet kolmanneksi korkeimmalla portaalla Kakkosessa. Akatemiajoukkueissa KuPS:n tulevaisuuden tähdet pääsevät kehittymään laadukkaassa arjessa, sekä valmennuksessa. Uusi yhteistyösopimus on KuPS:n kannalta merkittävä ja se vahvistaa akatemiatoiminnan taustoja.

Junttan Oy näkee KuPS:n akatemiamallin luontevana väylänä yhteistyöhön ja se tukee yrityksen arvoja vahvasti.

”Junttanin koneita on käytössä ympäri maailman, ja käytännössä kaikkialla meidän markkina-alueillamme jalkapallo maailman suosituimpana urheiluna on laajasti seurattu ja suuria tunteita herättävä laji. Kotimaisuuden lisäksi meidän kantavia arvojamme on vastuullisuus, joten mielestämme KuPS Akatemian ja sitä kautta nuorten tukeminen yhdistämään opiskelu- ja urheilu-uraa sopii ajatusmaailmaamme erittäin hyvin”, iloitsee Junttan Oy:n myyntijohtaja Ate Konkka.

KuPS:n akatemiajoukkueet pelaavat edustusjoukkueiden tavoin kotiottelunsa Väre Areenalla. Akatamiajoukkueiden edesottamuksia pääset seuraamaan veloituksetta KuPS:n Veikkausliiga-kausikorteilla.

Junttan on aktiivisesti kehittänyt uusia tuotteita ja vienyt koko alaa eteenpäin tiiviissä yhteistyössä paalutusurakoitsijoiden kanssa. Yhdistämällä huippuluokan paalutuslaitteet ensiluokkaiseen asiakaspalveluun ja päättäväisyyteen tehdä kaikki mahdollinen asiakkaan menestyksen eteen Junttan voi parantaa sinunkin toimintasi tehokkuutta. Pohjoismainen luotettavuus kohtaa nykyaikaiset paalutusvaatimukset. On tullut aika ylittää tavanomaiset ratkaisut.