Johannes Kreidl jatkaa KuPSissa!

Kuopion Palloseura ja maalivahti Johannes Kreidl ovat solmineet jatkosopimuksen, joka on kestoltaan peräti viisi vuotta ja täten itävaltalaismaalivahti Kreidl jatkaa keltamustissa kauden 2028 loppuun asti.

27-vuotias itävaltalaisvahti tuli ensimmäistä kertaa Kuopioon jo kaudella 2016. Silloin maalivahtilupaus edusti keltamustia lainasopimuksella Hamburger Sport Vereinista. Paluu Kuopion Palloseuraan tapahtui vuonna 2021, kun Johannes saapui pysyvällä sopimuksella Itävallan Bundesliigaan nousseesta SV Riedista.

Vuosien aikana Johnny on pukenut KuPSin pelipaidan päälleen virallisissa otteluissa yhteensä 124 kertaa ja itävaltalainen on pitänyt näissä otteluissa oman maalinsa puhtaana 56 kertaa. Kaudella 2021 Kreidl palkittiin Veikkausliigan parhaaksi maalivahdiksi.

”Tällä seuralla on minulle erityinen merkitys”

Savolaistuneelle Itävaltalaismaalivahdille Kuopion Palloseuralla on erityinen merkitys.

”Tämä seura on antanut minulle mahdollisuuden pelata ensimmäistä kertaa ammattilais-sarjaa kaudella 2016 ja siitä lähtien tällä seuralla on ollut minulle erityinen merkitys” kertoo Kreidl KuPSin merkityksestä itselleen.

Kuopiosta on tullut vuosien saatossa Johannekselle toinen koti. Vapaa-ajalla Kallavedellä paljon kalastava Johannes kehuu myös samalla seudun luontoa.

”Kuopio on toinen kotini, löysin vaimoni Kuopiosta ja hänen perheensä on kotoisin täältä. Ihmiset ovat täällä todella ystävällisiä ja Kuopion tarjoama luonto on minulle todella merkityksellinen asia” kehuu Johnny nykyistä kotikaupunkiaan.

Viisivuotinen pelaajasopimus on uniikki asia suomalaisessa jalkapallossa ja Kreidl näkee sen samalla luottamuksenosoituksena seuralta häntä kohtaan.

”Viisivuotinen sopimus tarkoittaa, että seura luottaa minuun ja haluan antaa takaisin niin paljon kuin voin. Minulle tämä on todella erityinen asia ja uskon saavuttavani monia upeita asioita Kuopion Palloseuran kanssa” sanoo Kreidl sopimuksesta.

Kuopion Palloseuran seuraava ottelu on edessä sunnuntaina 13. elokuuta, kun keltamusta matkaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi kello 16:00 alkavassa Veikkausliigan ottelussa.