Ivan Dominic saapuu lainalle Kuopion Palloseuraan!

Kuopion Palloseura on tehnyt elokuun 12.päivään asti kestävän lainasopimuksen 20-vuotiaan Ivan Dominicin kanssa. Kroatialainen puolustaja saapuu vahvistamaan seuraa kroatialaisesta HNK Hajduk Splitistä.

Keltamustat saavat vasenjalkaisen puolustajan Kroatiasta vahvistamaan puolustuslinjaa. Pääasiallinen paikka Dominicille on vasen laitapuolustaja, mutta pelaaja pystyy pelaamaan myös muita rooleja vasemmalla laitakaistalla. Pelaajan suurimpiin vahvuuksiin kuuluu vahva pallollinen pelaaminen, jossa näkyy Dominicin aiempi koulutus keskikenttäpelaajana.


20-vuotias puolustaja sai viime kaudella hyvin pelivastuuta Kroatian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Prva Nogometna Ligassa. Kyseistä liigaa Dominic pelasi Hadjuk Splitin kakkosjoukkueessa, NK Solinissa. Otteluita kertyi yhteensä 11 kappaletta, joissa syntyi yksi maali ja yksi maalisyöttö. Lisäksi Ivanilla on myös nuorisomaajoukkue kokemusta kroatian pelipaidassa.


Ivan Dominic on innoissaan uudesta lainasopimuksesta ja odottaa kaudelta paljon.

-Olen erittäin innoissani siitä, että olen täällä. Kuopion Palloseuralla on ollut loistavaa menestystä, joukkuekaverit ovat laadukkaita sekä valmennusympäristön olen kuullut olevan todella ammattimaista. Uskon, että saamme hyvää aikaan täällä, kertoo Ivan Dominic ajatuksiaan Kuopion Palloseurasta.


Lainasopimus on solmittu alustavasti elokuun 12.päivään asti, mutta joukkueet käyvät avointa keskustelua lainajakson aikana mahdollisuudesta sopia siirron vakinaistamisesta lainajakson päätyttyä.

Welcome to Kuopio Ivan!