Hyökkääjä Jada Talley siirtyy KuPS:iin

Valokuva: Jenny Chuang

Sarjajohtaja hankki amerikkalaisen hyökkääjävahvistuksen

Subway Kansallista Liigaa johtava Kuopion Palloseura on tehnyt uuden pelaajahankinnan loppukautta varten. Amerikkalaishyökkääjä Jada Talley (23) saapuu Kuopioon ensi viikon puolella liittyen kuopiolaisjoukkueen riveihin. Subway Kansallisen Liigan pelikausi jatkuu jälleen lauantaina ja elokuussa ohjelmassa ovat UEFA:n mestareiden liigan pelit.

Talley on aloittanut oman pelaajauransa yliopistojoukkueiden Arizona Wildcatsin ja USC Trojansin riveissä, jossa hän päätti kauden toukokuussa. Aiemmin tammikuussa Orlando Pride varasi hänet USA:n ammattilaissarjan NWSL:n varaustilaisuudessa numerolla 31. Hyökkääjä on esiintynyt NWSL:ssa kesän aikana Kansas City Currentin sekä Portland Thornsin riveissä. Nyt pelaajaura jatkuu Kuopion Palloseuran keltamustissa väreissä.

”On jännittävää päästä liittymään uuteen joukkueeseen loppukauden ajaksi. Odotan innolla täyteen työntekoon pääsemistä ja uusien kokemusten hankkimista suurenmoisten ihmisten kanssa”, pelaaja sanoo.

Päävalmentaja Ollipekka Ojala on tyytyväinen uuden pelaajahankinnan johdosta. ”Olen tosi tyytyväinen siihen, että saatiin tämä prosessi päätökseen ja löydettiin lopulta sellainen profiilipelaaja mitä on marraskuusta asti etsitty. Jada on nopea pelaaja, joka haluaa edetä vastustajan selustaan. Hänen vahvuutensa antavat meille hyökkäyspelaamiseen lisää erilaisia vaihtoehtoja ja mahdollistavat monipuoliset variaatiot pelin sisällä”, Ojala toteaa.

Kuopion Palloseuran liigakausi jatkuu tämän viikon lauantaina Väre Areenalla. Nurmijärven Palloseura saapuu vastustajaksi 14:nnen sarjakierroksen kotipeliin, joka alkaa kello 16.00.