Huomioikaa Väre Areenan muuttuneet liikennejärjestelyt


Saapuminen stadionille onnistuu nyt ainoastaan Presidentinkadun ja Tasavallankadun kautta

Keskuskentällä sijaitsevan Väre Areenan lähiympäristön rakennustyöt ovat nyt edenneet sen verran eteenpäin, että olemme saaneet lisää autojen parkkipaikkatilaa käyttöömme. Autopaikkoja on nyt käytettävissä tuplasti enemmän kuin aikaisemmin. Liikenteenohjaajat opastavat paikalle saapuvia autoilijoita ja toivommekin autolla saapuvien noudattavan opastusta.

Väre Areenan lähiympäristön liikennejärjestelyt ovat jälleen muuttuneet tämän viikon maanantaista alkaen. Saapuminen stadionille onnistuu tästä eteenpäin ainoastaan Presidentinkadun kautta pohjoisesta sekä Tasavallankadun ja Jynkänkadun kautta etelästä. Nämä järjestelyt johtuvat Kaartokadulla meneillään olevista rakennustöistä, joiden johdosta Kaartokatu on nyt katkaistu Mölymäen päiväkodin risteyksen kohdalla.


Stadionille saapuminen ei siten enää onnistu Raviradantietä pitkin Mölymäen viiden tornitalon suunnasta. Alavan kirkon suunnasta stadionille tuleva Keihäskatu (kuvassa) on samoin katkaistu päiväkodin risteyksen kohdalla, jonka johdosta on syytä käyttää Tasavallankadun reittiä.

Kaartokadulle on asetettu koko stadionosuuden mittainen pysäköintikielto

Rakenteilla olevalla Kaartokadulla on aloitettu tämän lisäksi reunakivetyksen asennustyöt sekä jalkakäytävien päällystystyöt, joiden johdosta ajorata tulee kapenemaan. Ajoradan reunaan ollaan parhaillaan rakentamassa myös erillisiä pysäköintitaskuja, jotka eivät kuitenkaan ole vielä nyt käytössä. Autoilijoiden onkin syytä huomata, että näistä syistä johtuen Kaartokadulla on nyt toistaiseksi voimassa täydellinen pysäköintikielto koko stadionia sivuavalla katuosuudella. Tämä on ilmaistu asianmukaisin liikennemerkein.

Toivomme kotiotteluihin saapuvan yleisön huomioivan nämä muuttuneet liikennejärjestelyt Väre Areenalle tämän päivän kotiotteluihin saapuessaan sekä tunnollisesti noudattamaan työmaan ympäristöön asetettuja kaikkia liikenneopasteita. Tervetuloa tämän illan kotipeleihin, turvallista matkaa ja Banzai !