Hartikainen ja Simonen U19-maajoukkueeseen

KuPS-kaksikko valittiin kovaan EM-jatkokarsintaotteluun Saksaa vastaan

Kuopion Palloseuran puolustaja Anni Hartikainen ja hyökkääjä Anna-Stina Simonen ovat saaneet jälleen kutsun maajoukkuetehtäviin. Pelaajakaksikko valittiin mukaan huhtikuun EM-karsintaotteluun, jossa Suomen joukkue kohtaa kivikovan Saksan. Ottelu pelataan Düsseldorfissa tiistaina 12.4. Maajoukkueen valmennusjohto on valinnut Saksa-otteluun kaikkiaan 18 pelaajan ryhmän.

Venäjän ja Valko-Venäjän oli määrä pelata tässä samassa jatkokarsintalohkossa, mutta ne ovat jääneet nyt pois. Saksa ja Suomi ratkaisevat siten EM-lopputurnauspaikan tällä yhdellä ottelulla, jonka voittaja etenee ensi kesän EM-kisoihin Tshekkiin.

Simonen pelasi viime kaudella 18 liigaottelua Tampereen Ilveksen riveissä tehden yhden liigamaalin. Hän siirtyi täksi kaudeksi takaisin kuopiolaisseuraan, jossa saavutti SM-pronssimitalin pelikaudella 2020. Hartikainen pelasi viime kaudella 18 liigaottelua keltamustissa tehden neljä liigamaalia ja saavuttaen Suomen mestaruuden. Anni toimii kuopiolaisseuran läheisen ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Kuopion Energian kummipelaajana.