Harjoituspeli U19 – Kuopion Palloseura 1-3

Hyökkääjät Heidi Leppämäki (2) ja Emmaliina Tulkki maalinteossa Eerikkilässä

Subway Kansallisessa Liigassa pelaava Kuopion Palloseuran pronssimitalijoukkue matkusti torstaina Eerikkilään pelaamaan harjoitusottelun, jossa vastustajana oli maajoukkueleirille kokoontunut U19-maajoukkueryhmä. KuPS voitti hyvätasoisen harjoituspelin maalein 1-3 hyökkääjien Heidi Leppämäen (2) ja Emmaliina Tulkin onnistuttua maalinteossa. Harjoituspeli pelattiin normaalista peliajasta poiketen 4 x 30 minuutin mittaisissa jaksoissa ja edestakaisia pelaajavaihtoja sai jälleen tehdä. KuPS-hyökkääjä Anni Hartikainen pelasi tällä kertaa maajoukkueryhmän riveissä.

Torstainen harjoituspeli oli hyvä kokemus uuteen liigakauteen valmistautuvalle KuPS-joukkueelle. ”Tämä oli tosi hyvä peli meille. On hienoa nähdä, miten harjoitellut asiat tuottavat tulosta pelissä. Vauhdiltaan tämä oli parhaimpien liigaotteluiden tasoinen ja joukkueen tekemisestä jäi tosi hyvä maku niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaankin. Tosi hyvä ottelu meiltä, hyvin me pääsimme itse pois vastustajan prässin alta ja vastaavasti meidän oma korkea prässimme toimi hyvin haitaten vastustajan pelin avaamista”, KuPS-valmentaja Ollipekka Ojala kuvaili ottelun pelitapahtumia.

KuPS avauskokoonpano: Emma Immonen, Ella Vanhanen, Gabriella Cuevas, Nanne Ruuskanen, Maja Göthberg, Emmaliina Tulkki, Emma Peuhkurinen, Anni-Maija Kauppila, Aada Törrönen, Lavdije Begolli, Aino Kröger