Harjoituspeli KuPS – KuPS B2 2-3

Roosa Ärväs ja Heidi Leppämäki maalinteossa

Subway Kansallisessa Liigassa pelaava Kuopion Palloseura jatkoi tämän kevään harjoituspelejään lauantai-iltana Lippumäen hienossa jalkapallohallissa. Vastustajana oli tällä kertaa KuPS B3-juniorijoukkue, joka voitti 2×40 minuutin mittaisena pelatun harjoituspelin maalein 2-3. Ottelu pelattiin suljettujen ovien takana ilman yleisöä.

KuPS-joukkue paransi omaa esitystään edellisestä harjoituspelistä ja pääsi sen ansiosta nauttimaan maalinteostakin, kun Roosa Ärväs ja Heidi Leppämäki onnistuivat viimeistelyssä toisella puoliajalla. Valmennusjohto jakoi peliaikaa jälleen laajalle pelaajaryhmälle. ”Meiltä hyvätasoinen peli tähän paikkaan. Treeneissä harjoitellut asiat toteutuivat pelissä ja peliaikaa tuli monelle pelaajalle”, päävalmentaja Ollipekka Ojala totesi.