Harjoituspeli Kuopion Palloseura – Ilves 3-2 (0-1)

Roosa Ärväs, Anni Hartikainen ja Anna-Stina Simonen maalinteossa

Subway Kansallisessa Liigassa pelaava Kuopion Palloseura jatkoi kevään harjoituspelejään tänään Lippumäen hienossa jalkapallohallissa. Vastustajaksi saapui liigaseura Tampereen Ilves, joka kukistui hyvätasoisessa ottelussa maalein 3-2. Hyökkääjät Roosa Ärväs, Anni Hartikainen ja Anna-Stina Simonen onnistuivat maalinteossa toisella puoliajalla ja kuopiolaisten tiukka talvinen treeniviikko päättyi voitokkaissa tunnelmissa.

Ärväs viimeisteli hienolla vapaapotkullaan 1-1, Hartikainen teki 2-1 Anni-Maija Kauppilan esityöstä ja Simonen lisäsi keltamustan johtolukemiksi 3-1, jonka jälkeen Ilves pääsi vielä kerran kaventamaan. Uudet KuPS-pelaajat Ruvimbo Mucherera ja Gabriella Cuevas liittyivät joukkueen pelaajavahvuuteen tällä viikolla ja molemmat amerikkalaisvahvistukset pääsivät tänään pelaamaan ensiminuuttinsa keltamustassa peliasussa. Päävalmentaja Ollipekka Ojala oli tyytyväinen uusien pelaajavahvistusten ja koko joukkueen vahvaan esiintymiseen.

”Meillä oli paljon uusia pelaajia uusissa rooleissa ensimmäisellä puoliajalla ja pelaaminen oli sen johdosta hieman hakemista. Toisella puoliajalla sen ensimmäiset 25 minuuttia olivat meiltä tosi hyvää peliä ja täyttä hallintaa. Uudet pelaajat ovat saaneet paljon peliaikaa ja tämä oli meiltä hyvä ottelu raskaan viikon päätteeksi”, päävalmentaja kiitteli.

”Muchereran pelilliset ominaisuudet ovat riittävät, hän tarvitsee yhteisiä harjoituksia alle. Cuevas vaikuttaa tosi rauhalliselta pallon kanssa, hän on ehtinyt olla mukana vain yhdessä treenissä ja on tosi hyvä toppari meille”, Ojala arvioi uusien pelaajavahvistusten ensieesiintymistä.

KuPS: Emma Immonen (46 min Iina Rautiainen), Ruvimbo Mucherera (46 min Ella Vanhanen), Janni Mönkkönen (46 min Emmi Hänninen), Nanne Ruuskanen (70 min Gabriella Cuevas), Maja Göthberg (46 min Saana Hartikainen), Emma Peuhkurinen, Emmaliina Tulkki, Neea Berg, Anni-Maija Kauppila, Roosa Ärväs (60 min Anna-Stina Simonen), Lavdije Begolli (60 min Anni Hartikainen)