Harjoituspeli Ilves – KuPS klo 12.30

Kuopion Palloseura päättää hienon pelikautensa Tampereella

Suomen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on harjoitellut marras-joulukuussa tiiviisti neljän viikon ajan. Tämän vuoden viimeinen harjoitusjakso päättyy tänään lauantaina, jolloin KuPS-joukkue matkustaa Tampereelle harjoitusottelua pelaamaan: Ilves ja KuPS kohtaavat Pirkkahallissa kello 12.30 alkaen.

Ilves-ottelu on mestarijoukkueen tämän vuoden viimeinen peli. Neljän viikon mittainen treenijakso päättyy lauantaiseen otteluun ja joukkue jää pelin jälkeen joulutauolle. Joukkueharjoitukset jatkuvat jälleen maanantaina 3. tammikuuta.

Kolmen uuden pelaajan KuPS-debyytit tulossa

KuPS pelaa lauantaisen pelin tiiviillä pelaajaryhmällä. Osa joukkueen ulkomaalaispelaajista on matkustanut liigakauden jälkeen lomajaksoille omiin kotimaihinsa, eivätkä ole siten mukana Ilves-pelissä. Tikkurilan Palloseurasta siirtyneet Emmi Siren, Oona Siren ja Anna Nurmi ovat sen sijaan mukana ja pelaajakolmikon on määrä tehdä omat KuPS-debyyttinsä lauantaisessa pelissä. Gentjana Rochi, Lavdije Begolli ja Maja Göthberg ovat valmennusjohdon käytettävissä lauantaina ja mukaan lähtee myös kaksi maalivahtia, jotka ovat harjoitelleet 7.12. alkaen joukkueen mukana ja näin valmennus pääsee näkemään heidät pelitilanteessa. Lisäksi mukana on sopimuksettomia oman junioripuolen pelaajia, jotka niin ikään antavat pelillisiä näyttöjä.

Hieno näyttömahdollisuus nuoremmille pelaajille

Valmennusjohdon tarkoituksena on antaa peliaikaa kaikille mukaanlähteville pelaajille. Voitosta pelataan tietysti aina, mutta lopputulos ei ole nyt tällä kertaa kaiken keskiössä. Päävalmentaja Ollipekka Ojala on todella odottavainen pelin suhteen.

”Tottakai minun valmentama joukkue haluaa aina voittaa, mutta nyt sitä ei haeta keinolla millä hyvänsä. Tulemme testaamaan paljon etenkin nuoria pelaajia ja näin näemme, miten he pelaavat hieman kovemmassa ympäristössä. Suunnitelmissa on rakentaa kaksi erilaista joukkuetta molemmille puoliajoille ja näin jokainen pelaaja pelaa vähintään 45 minuuttia”, päävalmentaja suunnittelee.