Harjoituspeli HPS – Kuopion Palloseura 1-4

Anna-Stina Simonen (3) ja Saga Kaikkonen maalinteossa

Subway Kansallisen Liigan pronssimitalijoukkue Kuopion Palloseura pelasi tänä iltana harjoituspelin pääkaupunkiseudulla. Vastustajana oli uusi liiganousija Helsingin Palloseura ja pelipaikkana Vantaalla sijaitseva Peakfin Areena. Ottelu pelattiin 3×30 minuutin mittaisissa jaksoissa ja kuopiolaiset olivat parempia perjantai-illan myöhäisottelussa maalein 1-4. Hyökkääjä Anna-Stina Simonen viimeisteli kolme osumaa ja hyökkääjä Saga Kaikkonen teki yhden.

Päävalmentaja Ollipekka Ojala oli tyytyväinen joukkueen tasokkaaseen esiintymiseen. Kokoonpanossa oli jälleen muutamia taitavia B-junioreita, jotka täyttivät omat pelipaikkansa kiitettävällä tavalla kokeneempien liigapelaajien rinnalla. ”Olen tosi tyytyväinen siihen, että joukkueessamme on tosi laaja taso ja paljon hyviä onnistujia. Tämä ottelu oli selkeästi meidän hallintaa”, Ojala tiivisti.

KuPS: Iina Rautiainen, Ruvimbo Mucherera, Janni Mönkkönen, Emmi Hänninen, Saana Hartikainen, Katarina Niskanen, Elisa Lemettinen, Lavdije Begolli (60 min Anni-Maija Kauppila), Saga Kaikkonen, Anna-Stina Simonen, Aada Törrönen (60 min Aino Kröger)