Harjoitusottelu: KuPS-Ilves 3-0 (0-0)

Kuopion Palloseura ja Tampereen Ilves kohtasivat toisensa harjoitusottelussa Kuopion Väre Areenalla. Kahden Veikkausliiga-joukkueen kohtaaminen päättyi kotijoukkueen 3-0 voittoon.

Varsinkin ottelun avausjaksolla nähtiin hyvävauhtista ja varsin tasokasta jalkapalloa. KuPS oli läpi ottelun niskan päällä, mutta ensimmäisellä nelivitosella kuopiolaisten viimeistely ontui.

Toisella puoliajalla poikkeuksellisesti kokovalkeissa kotikentällään pelannut KuPS sai maalihanansa auki. Tallesin upea taidonnäyte vei isännät johtoon 56 minuutin kohdalla. Ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella vaihdosta kentälle tulleet Saku Savolainen ja Santeri Haarala onnistuivat vuoronperään maalinteossa ja näin KuPS otti selvän 3-0 voiton.

KuPS jakoi ottelussa laajasti vastuuta kokoonpanon jokaiselle pelaajalle ja peliminuutteja keräsi yhteensä 17 KuPS-pelaajaa.