Gentjana Rochi jatkaa keltamustassa

Valokuva: Miska Savolainen / Mideas

Mestarijoukkue Kuopion Palloseura ja Rochi allekirjoittivat uuden jatkosopimuksen

Subway Kansallisen Liigan kaksinkertainen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt jälleen merkittävän pelaajasopimuksen ensi vuotta varten. KuPS ja tehohyökkääjä Gentjana Rochi ovat allekirjoittaneet yksivuotisen jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2023 loppuun saakka. Rochi sijoittui liigan tämän kauden maalintekijätilastossa toiseksi tehtyään 22 maalia pelaamissaan 22 liigapelissä ja hän aloittaa ensi vuonna jo viidennen sarjakautensa kuopiolaisjoukkueen pelaajavahvuudessa.

”Olen onnellinen täällä Kuopiossa, sillä pidän todella paljon tästä kaupungista ja tästä seurasta. Jatkan täällä hienoin fiiliksin, tiedän miten täällä kaikki toimii ja odotan jo innolla ensi vuotta. Ensi vuonna koetan tehdä seuran eteen vieläkin enemmän. Tänä vuonna me teimme todella paljon kovaa työtä ja se tuo mukanaan tuloksen. Liigamestaruuden voittaminen oli upea kokemus ja europelit toivat meille erityisen hienon haasteen. Europeleissä me pääsimme pitkälle ja ne pelit ovat tämän vuoden muistorikkain kokemus. Ensi vuonna me koetamme edetä eurokentillä jatkoon lohkovaiheeseen saakka ja me pyrimme viimeinkin voittamaan myös Suomen Cupin”, Rochi kertoo joukkueen ensi kauden tavoitteista.

Rochi on pelannut Suomen kentillä yhteensä 125 liigaottelua Jyväskylän Pallokerhon ja Kuopion Palloseuran riveissä tehden yhteensä peräti 115 liigamaalia. Hurjatahtinen maalijahti jatkuu jälleen ensi kaudella kuopiolaisseuran keltamustissa väreissä. ”Gentja” toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Genelecin kummipelaajana.

Kummiyritys: