Felipe Aspegren jatkaa KuPS:ssa

Puolustaja Felipe Aspegren jatkaa Kuopion Palloseurassa myös kaudella 2022. Seura on käyttänyt pelaajan sopimuksessa olleen optiovuoden.

Aspegren siirtyi Kuopioon elokuun alussa Tampereen Ilveksestä. Laitapuolustajan paikalla parhaiten viihtyvä Felppu kellotti KuPS:n paidassa minuutteja 13 ottelussa. 27-vuotias Aspegren antoi 11 pelaamassaan Veikkausliiga-ottelussa kolme maaliin johtanutta syöttöä.

Veikkausliigan otteluiden lisäksi Aspegren pelasi KuPS:n molemmissa Konferenssiliigan playoff-kierroksen otteluissa Saksan Bundesliiga-joukkue Union Berliniä vastaan. 

Kolumbian Calissa syntynyt Aspegren teki Veikkausliiga-debyyttinsä 19-vuotiaana FC Interin paidassa kaudella 2013. KuPS:n, Ilveksen ja Interin lisäksi hän on edustanut pelaajaurallaan TPS:aa, SJK:a, KTP:a ja kasvattiseuraansa Helsingin Jalkapalloklubia.

Veikkausliigaa Felppu on pelannut 198 ottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin ja antanut 17 maaliin johtanutta syöttöä. Kaudella 2020 Aspegren jakoi Veikkausliigan syöttöpörssin kärkipaikan KuPS:n Urho Nissilän kanssa.