Fanny Söderström jatkaa mestariseurassa

Kuopion Palloseura ja Söderström allekirjoittivat uuden jatkosopimuksen

Subway Kansallisen Liigan
kaksinkertainen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt seuraavan jatkosopimuksen tulevaa pelikautta 2023 varten. KuPS ja maalivahti Fanny Söderström ovat allekirjoittaneet tänään yksivuotisen jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2023 loppuun saakka. Nuori maalivahti pelasi erinomaisen sarjakauden 2022 keltamustan tolppien välissä ja hän jatkaa kuopiolaisjoukkueessa voitontahtoisin mielin.

”Tästä sarjakaudesta jäi hyvä maku. Suomen mestaruuden voittaminen on hieno juttu, europeleissä me olisimme halunneet edetä jatkoon lohkovaiheeseen. Tämä on oman pelaajaurani ensimmäinen mestaruus ja oman pelaajaurani paras sarjakausi. Olen tyytyväinen omaan sarjakauteeni”, maalivahti iloitsee. Fanny pelasi päättyneellä kaudella 14 liigaottelua KuPS-maalissa ja hänet palkittiin pelikauden päättäjäisjuhlassa Vuoden yllättäjä-kiertopalkinnolla (seurojen Palloliiton Itäisen alueen palkinto).

Fanny pelasi kaudella 2021 Jyväskylän Pallokerhon riveissä ja siirtyi sen jälkeen Kuopioon. Hän on viihtynyt erinomaisesti uudessa seurassaan. ”Toiminta on täällä tosi ammattimaista kaikkiin aikaisempiin seuroihini verrattuna. Kaikki tekevät kovasti työtä pelaajien eteen. Laatupelaajat ja kova työnteko tekevät KuPS-joukkueesta näin kovan ja samaan malliin me pyrimme jatkamaan ensi vuonnakin”, maalivahti sanoo.