Emmi Siren siirtyy mestarijoukkueeseen

”KuPS on minulle loistava paikka nostaa omaa tasoani”

Suomen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on hankkinut uuden pelaajavahvistuksen seuraavaa pelikautta varten. KuPS ja Emmi Siren ovat allekirjoittaneet yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2022 loppuun saakka. Siren siirtyy Kuopioon hopeamitalijoukkue Tikkurilan Palloseurasta ja hän liittyy jo marraskuussa uuden joukkueen riveihin aloittaen valmistautumisen uutta sarjakautta varten.

Siren pystyy pelaamaan niin puolustuslinjassa kuin keskikenttäryhmityksessä. Hän pelasi erinomaisen sarjakauden 2021 TiPS:n riveissä tehden neljä liigamaalia ja antaen kanssapelaajilleen kuusi maalisyöttöä. Loistavat peliotteet toivat mukanaan kutsun lokakuun kovatasoiselle U23-maajoukkueleirille, jolle osallistui myös kolme KuPS-pelaajaa. Emmi liittyy innokkain mielin keltamustan riveihin.

”Kuopion Palloseurasta on tullut itselleni kaikin puolin todella hyvä kuva. Joukkueessa on paljon hyviä pelaajia, seuralla on korkeat tavoitteet ja kaikki toiminta vaikuttaa todella ammattimaiselta joten uskon, että tämä on minulle loistava paikka jossa voin vielä nostaa omaa tasoani”, Siren kertoo omista tunnelmistaan.

Emmi pääsi viimeisellä liigakierroksella aistimaan kuopiolaista ottelutunnelmaa KuPS:n ja TiPS:n kohdatessa Väre Areenan hienossa kultamitaliottelussa. TiPS onnistui kääntämään yli 1500 katsojan edessä pelatun päätösottelun edukseen 2-3 ja Emmi onnistui itse viimeistelemään TiPS:n 2-2-tasoitusmaalin värikkään taisteluottelun 83. peliminuutilla. Nyt hän pääsee näyttämään omat taitonsa Suomen parhaan liigajoukkueen riveissä.

”Odotan todella innolla seuraavaa pelikautta ja sitä, että pääsen joukkueen kanssa tositoimiin treenikentällä. Europeleistä olen tietysti myös todella innoissani ja ne tuovat vielä lisää motivaatiota. Tavoite on sopia mahdollisimman hyvin uuteen joukkueeseen jotta voin mahdollisimman paljon auttaa joukkuetta”, Emmi toteaa.