Emmi ja Oona Siren jatkavat KuPS:ssa

”Tosi hyvillä fiiliksillä me jatkamme tutussa ympäristössä”

Subway Kansallisen Liigan kaksinkertainen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt kaksi merkittävää jatkosopimusta pian alkavaa uutta pelikautta 2023 varten. Keskikenttäpelaajat Emmi ja Oona Siren jatkavat kuopiolaisjoukkueen riveissä yksivuotisilla jatkosopimuksilla, jotka molemmat ulottuvat sarjakauden 2023 loppuun saakka.

Taitava pelaajakaksikko pelasi erinomaisen sarjakauden 2022 mestarijoukkue KuPS:n riveissä. Emmi Siren pelasi viime kaudella 23 liigapeliä tehden kahdeksan liigamaalia ja antaen kanssapelaajilleen yhdeksän maalisyöttöä. Oona Siren pelasi samoin 23 liigapeliä tehden viisi liigamaalia ja antaen peräti 14 maalisyöttöä, jolla voitti koko liigan syöttöpörssin viime kaudella. Upea pelikausi päättyi riemukkaisiin mestaruusjuhliin kultamitalit kaulassa.

”Viime kaudesta jäi tosi hyvät muistot. Tosi hyvillä fiiliksillä me jatkamme täällä ja on kiva jatkaa tutussa ympäristössä. Meillä on korkeat tavoitteet ensi kaudelle: me haluamme voittaa Suomen Cupin ja liigan ja europeleissä me haluamme päästä pidemmälle kuin viimeksi”, Emmi ja Oona toteavat yhdessä.

Emmi on pelannut tähän mennessä yhteensä 109 liigaottelua Suomen kentillä tehden yhteensä 17 liigamaalia, Oona on pelannut yhteensä 111 liigapeliä tehden yhteensä 20 liigamaalia. Loistavat peliotteet toivat kaksikolle ensikutsun A-maajoukkueeseen saakka ja pelaajat tuntevat kehittyneensä jalkapalloilijoina kuopiolaisseuran laadukkaassa valmennuksessa. ”Pelillisesti olemme menneet eteenpäin ja uusi pelitapa on monipuolistanut omaa pelaamistamme”, kaksikko toteaa.

Kuopion Palloseuran kausikortilla näet kätevästi kaikki Kansallisen Liigan kotiottelut ja myös Veikkausliigan kotiottelut. Hanki omasi tästä!