Emma Santamäki jatkaa Kuopion Palloseurassa!

Kuopion Palloseura on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen, kun KuPS ja toppari Emma Santamäki ovat allekirjoittaneet kauden 2024 kattavan jatkosopimuksen, jossa on myös optio kaudesta 2025.

Heinäkuun alussa KuPS:n vahvuuteen liittynyt 26-vuotias keskuspuolustaja on ollut merkittävässä roolissa kuopiolaisten alakerrassa. Santamäki oli joukkueen kokoonpanossa voittamassa historiallista Naisten Suomen Cupin pokaalia ja pelasi isoja minuutteja Kansallisen Liigan otteluissa.

Suomalaistopparilla on myös kokemusta Euroopan kentiltä. Emma pelasi Ruotsin kovassa pääsarjassa Damallsvenskanissa kahden kauden aikana yhteensä 45 liigaottelua, joiden jälkeen hän palasi takaisin somalaiskentille. Kaudella 2023 Santamäki sijoittui komeasti kolmanneksi Subway tähtipörssissä 16 tähdellään.

Emma on pelannut yhteensä 28 nuorisomaaottelua Suomi-paidassa (U17-U21) sekä neljä ottelua U23-maajoukkueessa.

”Tosi hyvät fiilikset jatkosopimuksesta”

Emma Santamäki on iloinen jatkosopimukseen Kuopion Palloseuran kanssa ja haluaa olla jatkamassa KuPSin mestaruusputkea.

”Tosi hyvät fiilikset jatkosopimuksesta KuPS:n kanssa. Joukkue kun on mulla vaihtunut useamman kerran viime vuosien aikana niin on hyvä fiilis saada jatkaa samassa paikassa eikä tarvitse niin sanotusti aloittaa alusta. Olen tykästynyt Kuopioon sekä Kuopion Palloseuraan niin ei voi muuta kuin olla iloinen!”, kertoo Emma.

Kuluva kausi oli Santamäelle ikimuistoinen.

”Kulunut puolikautta Kuopiossa oli onnistunut ja koen, että olen sopeutunut hyvin porukkaan. Kaikki otti tosi hyvin vastaan joka nopeutti sopeutumista. Tuloksellisesti koen, että kausi meni todella hyvin, mutta kehitettävää on aina ja se motivoikin ensi kautta ajatellen.”, kertoo Santamäki.