Emma Peuhkurinen nauttii jokaisesta peliminuutista

”Olen kiitollinen jokaisesta pelistä jonka saan pelata”

Hyvään urheilulliseen menestykseen tähtäävä Kuopion Palloseura aloitti uuden liigakautensa voitokkaissa tunnelmissa. Sarjanousija HPS kukistui lauantaina pelatussa Subway Kansallisen Liigan avauskierroksen ottelussa maalein 4-0. Kuopiolaisten keskikenttäpelaaja Emma Peuhkurinen taisteli keltamustan keskikenttäryhmityksessä lähes täyden peliajan nauttien suuresti jokaisesta pelaamastaan peliminuutista.

”Me saimme pelikaudelle hyvän alun niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin. Meidän oma pelimme toimi kuten me olemme halunneetkin”, Emma iloitsee voitokkaan lopputuloksen johdosta. Hän pääsi lauantaina pelaamaan ensimmäisen liigapelinsä keltamustan riveissä pitkään kestäneen poissaolonsa jälkeen. ”Kyllä tuntui pelaaminen todellakin hyvältä. Sen huomaa, että pelaamisesta nauttii niin paljon ja arvostaa terveyttä. Olen kiitollinen jokaisesta pelistä jonka saan pelata”, Emma toteaa.

”Viihdyn keskikentän puolustavassa roolissani”

KuPS hyökkäsi lauantaina koko joukkueen voimin voittaen ansaitusti. Keltamustan keskikenttäryhmitys koostuu vahvasta ja taitavasta pelaajakolmikosta, jossa Emmalla on keskeinen rooli. Hän onnistui erinomaisesti lauantaisessa kotiottelussa. ”Pelaan keskikentän tasapainottavana pelaajana ja se sopii hyvin omiin vahvuuksiini: olen hyvä puolustussuuntaan ja hyvä pallonriistoissa. Tykkään roolistani ja viihdyn puolustavassa roolissa. Olen tosi tyytyväinen siihen, miten me pelasimme joukkueena lauantaina. Se oli meille rutiinivoitto, eikä vastustajalle annettu yhtään maalitilannetta. Kaudelle saatiin hyvä aloitus”, pelaaja iloitsee.

Kuopiolaisten liigakausi jatkuu lauantaina Myyrmäen jalkapallostadionilla. Vastassa on PK-35 Vantaa, joka eteni tämänvuotisen Suomen Cupin loppuotteluun saakka. Emma odottaa tiukkaa ottelua lauantai-illalle. ”Hyvillä fiiliksillä me peliin lähdemme voittoja jatkamaan. Nyt on astetta kovempi joukkue vastassa. PK on vahvistunut viime kaudesta ja on hyvä mittari meille. Meillä on vahva joukkue, me olemme fyysisesti vahvoja ja hyvää taitoa löytyy. Muuta tavoitetta tällaiselle laatujoukkueelle ei voi olla kuin mestaruus. Olen tyytyväinen omaan alkukauteeni, tavoitteena on pysyä terveenä ja nauttia jokaisesta pelistä”, Emma kertoo tämän pelikauden tavoitteistaan.