Elsa Sulku KuPS:n Tulevaisuuden Tähdet-vetäjäksi

Kuopion Palloseura on liittynyt mukaan valtakunnalliseen tyttöjalkapallon kehittämisohjelmaan

Subway Kansallisessa Liigassa pelaava Kuopion Palloseura on nimennyt uuden vetäjän omalle Tulevaisuuden Tähdet-ohjelmalleen. Kuopiolaisen jalkapalloilun kasvatti, liigassa pelannut Elsa Sulku torjuu palloja kolmatta kautta KuPS Akatemiassa ja hänet on nyt valittu ohjelman uudeksi seurakoordinaattoriksi ja vastuulliseksi projektinvetäjäksi. Hänen tehtävänään on jalkapallon ilosanoman levittäminen lähialueiden seuroille ja sitä kautta kaikille tyttöpelaajille.

Kuudennen pääsarjakautensa nyt aloittava KuPS oli mukana ohjelmassa jo kaudella 2022 jääden pois seuraavan pelikauden 2023 ajaksi. Nyt KuPS lähtee jälleen mukaan hienoon projektiin Elsa Sulun johdolla. Ohjelmassa on tänä vuonna mukana kuusi pääsarjaseuraa eli FC Honka (Espoo), HJK (Helsinki), PK-35 (Helsinki), PK-35 Vantaa (Vantaa), PKKU (Tuusula ja Kerava) ja KuPS (Kuopio).

”On aivan mahtavaa päästä luomaan fanikulttuuria alueen lapsille”

Naisten pelaama jalkapalloilu on parhaillaan kovassa nousussa Suomessakin ja tyttöpelaajien määrät kasvavat jatkuvasti. Nuoret pelaajanalut tarvitsevat itselleen ensisijaisesti turvallisen seurayhteisön ja ympäristön oman suosikkilajinsa harjoittamiselle sekä tämän lisäksi myös kannustavia esikuvia, jotka pystyvät innostamaan nuorempia pelaajia entistäkin parempiin suorituksiin niin treeneissä kuin peleissäkin. Näitä junioripelaajia halutaan sitouttaa Tulevaisuuden Tähdet-ohjelman avulla entistäkin vahvemmin paikallisiin jalkapalloseuroihin ja sitä kautta myös kotimaiseen huippujalkapalloiluun ja tätä teemaa kuopiolaisseura ryhtyy nyt työstämään Elsa Sulun johdolla. Hän aloittaa isolla innolla uudessa hienossa tehtävässään.

”Savolaisena ja KuPS-fanina on aivan mahtavaa päästä luomaan fanikulttuuria alueen lapsille, itse olen aloittanut nimmarien pyytämisellä KMF:n peleissä 10-vuotiaana. Nyt pelejä on käyty katsomassa ja pelaamassa Kuopion keskuskentällä jo 18 vuotta. Kaksi edellistä vuotta olen seurannut mielenkiinnolla Subway Kansallisen Liigan hienoa työtä TT-ohjelman kanssa. Kiva päästä vihdoin aloittamaan työnteko ja luomaan yhteyksiä juniorijoukkueisiin sekä kouluryhmiin, hyvästä pohjatyöstä alueella saan kiittää Anni-Maija Kauppilaa joka 2022 toimi KuPS:n edellisenä koordinaattorina. Ohjelmaan haku on parhaillaan käynnissä, linkki löytyy alla, lisätietoja saa kysyä minulta sähköpostitse ja puhelimitse. Nähdään kenttien laidoilla”, Elsa toivoo.

Ohjelman ilmoittautumislinkki löytyy tästä.


Elsan yhteystiedot:
puh: 050 – 4346727
sähköposti: elsa.sulku(at)kups.fi