Clinton Antwi jatkaa KuPSissa!

Kuopion Palloseura on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen, kun KuPS ja ghanalaispuolustaja Clinton Antwi ovat kirjoittaneet kauden 2024 kattavan jatkosopimuksen, joka sisältää myös option kaudesta 2025.

Tammikuussa 2022 Kuopion Palloseuraan liittynyt 23-vuotias laitapuolustaja on ollut merkittävässä roolissa kuopiolaisten alakerrassa. Antwi on ollut kokoonpanossa kaikissa 18 Veikkausliigan ottelussa kuluvalla kaudella.

Viime kaudella Kuopion Palloseuraan saapunut Antwi pelasi viime kaudella 18 ottelua tehden kolme maalia ja antanen kaksi maalisyöttöä. Tällä kaudella peli on myös kulkenut ja 18 ottelussa maaleja on syntynyt yksi ja maalisyöttöjä jälleen kaksi kappaletta. Kuluvalla kaudella täysiä ysikymppisiä ghanalaispuolustaja on kirjannut tililleen 15 ottelussa.

Loistavaa kautta pelaavan Clintonin kausi on näkynyt myös Veikkausliigan tähdistöjoukkueessa: Antwi on valittu Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen niin kesäkuussa kuin myös heinäkuussa.

”Ainoa tavoite tälle kaudelle on, että pääsemme juhlimaan Veikkausliigan mestaruutta”

Kuopion Palloseuraan jääminen oli Clintonille luonnollinen ratkaisu niin pelillisistä kuin myös muista syistä.

”Kuopio ja KuPS ovat olleet minulle todella ystävällisiä ja koen oloni hyväksi täällä. Kaupungissa on ihanan rauhallista ja luonto on aina lähellä, tykkään siitä todella paljon. Koen, että Kuopion Palloseuran pelitapa sopii minulle täydellisesti, joten on todella luonnollista jatkaa täällä” kertoo Antwi tuntemuksistaan.

Loppukauden tavoite Antwille on myös yhtä selkeä:

”Joukkueen ainut tavoite loppukaudelle on voittaa Veikkausliigan mestaruus. Minulle tärkein tehtävä on olla auttamassa joukkuetta saavuttamaan kyseinen tavoite ja uskon, että pystymme siihen yhdessä” alleviivaa Clinton joukkueen loppukauden tavoitetta.

Kuopion Palloseuran seuraava ottelu on edessä sunnuntaina 13. elokuuta, kun keltamusta matkaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi kello 16:00 alkavassa Veikkausliigan ottelussa.