Axel Vidjeskog palaa lainalta – Felipe Aspegren siirtyy Seinäjoelle

Kuopion Palloseuran pelaajistossa tapahtuu pieniä muutoksia. Keskikenttäpelaaja Axel Vidjeskog palaa lainalta takaisin Ilveksestä ja puolustaja Felipe Aspegrenin ura jatkuu Seinäjoen Jalkapallokerhossa.

21-vuotias Pietarsaaren FF Jaron kasvatti Axel Vidjeskog siirtyi huhtikuun puolivälissä Tampereen Ilvekseen lainasopimuksella. Vidjeskogin laina on nyt päättynyt ja hän palasi takaisin KuPS:n joukkueharjoituksiin maanantaina 18. heinäkuuta. Axu sai Ilveksessä paljon vastuuta alkukauden aikana ja hän oli joukkueensa avauskokoonpanossa jokaisessa ottelussa. 10 Ilveksessä pelaamassaan ottelussa Vidjeskog onnistui kertaalleen myös maalinteossa. 

Puolustaja Felipe Aspegren siirtyy Seinäjoen Jalkapallokerhoon. 28-vuotias monikäyttöinen pelaaja tuli Kuopioon elokuussa 2021 ja keltamustassa Felppu pelasi niin laitapuolustajana, kuin myös keskikenttäpelaajana. Kuopion Palloseura haluaa kiittää Felipe Aspegrenia tinkimättömästä työstään Palloseurassa ja toivottaa Felpulle kaikkea hyvää, sekä menestyksekästä uran jatkoa Seinäjoella. 

Kuopion Palloseurassa alkukauden lainalla olleiden Talles Brenerin, sekä Fabio Schneiderin lainasopimukset KuPS:ssa ovat myös päättyneet ja he jatkavat pelaajauriaan emoseuroissaan Ukrainassa ja Saksassa. KuPS toivottaa myös Tallesille, sekä Schneiderille menestyksekästä uran jatkoa.