Anni-Maija Kauppila jatkaa Kuopion Palloseurassa

Subway Kansallisen Liigan kaksinkertainen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt merkittävän pelaajasopimuksen ensi vuotta varten. KuPS ja keskikenttäpelaaja Anni-Maija Kauppila ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2023 loppuun saakka.


Anni-Maija Kauppila pelasi viime kaudella 22 ottelua Kansallisessa liigassa ja viimeisteli niissä kuusi maalia ja maalisyöttöjä tilille napsahti kolme kappaletta. Jatko Kuopiossa on Kauppilalle mieluinen.

-Tosi hyvillä fiiliksillä jatkan täällä kotikaupungissa. KuPS on rakentanut meille pelaajille huippuolosuhteet pelata ja treenata. Lisäksi ympärillä on loistavia pelaajia, niin se tekee täällä hyvän olla, kertoo Anni-Maija Kauppila tuntemuksiaan.

-Lisäksi henkilökohtaiseksi tavoitteeksi olen asettanut päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja auttaa joukkuetta menestymään. Ne ovat minulle molemmat tärkeitä asioita, jatkaa Kauppila.

Naisten Kansallisen Liigan joukkue rakentuu hyvää tahtia ja ennen joulutaukoa kuvattuja päävalmentajan mietteitä voit käydä katsomassa videolta: täältä.