Anni-Maija Kauppila jatkaa keltamustassa

”Olen tosi iloinen siitä, että voin jatkaa Kuopion Palloseurassa”

Suomen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt uuden jatkosopimuksen tulevaa pelikautta varten. KuPS ja keskikenttäpelaaja Anni-Maija Kauppila ovat allekirjoittaneet yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2022 loppuun saakka. Kokenut keskikenttätaistelija saavutti tällä kaudella Suomen mestaruuden keltamustan riveissä ja jatkaa hienoa pelaajauraansa innokkain mielin valtakunnan pääsarjatasolla.

Kauppila kuuluu nimekkään kuopiolaisjoukkueen tärkeisiin avainpelaajiin ja keskeisiin vastuunkantajiin. Hän pelasi päättyneellä sarjakaudella 22 liigaottelua tehden kolme hienoa liigamaalia ja antoi kanssapelaajilleen peräti seitsemän maaliin johtanutta syöttöä. Pelattuja liigapelejä on nyt koossa yhteensä 182 ja liigamaaleja 30. Mestaruuden saavuttaminen täytti ison unelman pelaajan pitkällä jalkapallouralla.

”Tykkään tästä ammattimaisesta tavasta, miten täällä toimitaan”

”Tuntui tosi upealta voittaa Suomen mestaruus ja välillä on vieläkin vähän epätodellinen olo siitä, että voitimmeko me oikeasti. Mestaruus on kuitenkin ollut yksi asia, mitä haluaisin omalla urallani saavuttaa. Suomen mestaruus Kuopioon ja että sai vielä itse olla osana joukkuetta, on iso asia minulle”, Kauppila toteaa.

”Olen tosi iloinen siitä, että voin jatkaa Kuopion Palloseurassa. Tykkään tästä ammattimaisesta tavasta, miten täällä toimitaan. Olen ollut tyytyväinen olosuhteisiin ja valmennukseen ja koen, että tässä ympäristössä voin kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Tulevalta kaudelta odotan tietysti europelejä ja sekin on sellainen asia, minkä olen halunnut omalla pelaajaurallani toteutuvan”, Anni-Maija iloitsee. Hän toimii seuran läheisen yhteistyökumppanin Kotimaailman kummipelaajana.