Anni Hartikaiselle peliaikaa Tanskassa

U19-maajoukkue eteni hienosti jatkoon EM-karsinnassa

U19-maajoukkue on edennyt ikäluokan EM-karsinnan seuraavaan vaiheeseen. Suomi sijoittui kolmen parhaan maan joukkoon Tanskassa pelatussa karsintaturnauksessa, joka päättyi tänään. Suomi voitti turnauksessa Unkarin 2-0 ja Turkin 5-0 sekä hävisi viimeisen pelinsä tänään Tanskalle 1-2. Mestarijoukkue Kuopion Palloseuran hyökkääjä Anni Hartikainen pelasi lauantaisessa Turkki-ottelussa 71 minuuttia ja tämän päivän Tanska-ottelussa 86 minuuttia, tällä kertaa laitapuolustajan pelipaikalla.

”Pari viikkoa mestaruuden jälkeen on edelleen hyvät fiilikset. Nyt vasta alkaa pikkuhiljaa tajuta, että on voittanut Suomen mestaruuden. Turnaus Tanskassa on lähtenyt käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla joukkueen kannalta. Kaksi voittoa kahdesta ensimmäisestä pelistä ja varmistimme jo paikan jatkokarsintoihin. Omalta osalta alkuviikosta oli vähän sairastelua ja pääsin pelaavaan kokoonpanoon vasta toisessa pelissä. Vielä yksi peli jäljellä lohkon odotetusti kovinta vastustajaa Tanskaa vastaan. Varmasti kovin peli täällä tulossa ja molemmat joukkueet lähtevät taistelemaan lohkon voitosta”, Hartikainen totesi ennen tämän päivän peliä. Hän toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Kuopion Energian kummipelaajana.