Anni Hartikainen voitti SUBWAY-tähtikisan

Kuopion Palloseuran A-maajoukkuepelaaja keräsi kauden aikana yhteensä 23 Subway-tähteä

Subway Kansallisessa Liigassa käytävä tähtikisa on päättynyt ja voittaja on ratkennut. Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Anni Hartikainen keräsi kauden aikana yhteensä 23 Subway-tähteä nousten kisan ykköseksi. Helsinkiläisen PK-35:n Minea Lassas sijoittui toiseksi 18 tähdellään ja KuPS-puolustaja Emma Santamäki sijoittui kolmanneksi 16 tähdellään. Åland Unitedin hyökkääjä Aada Törrönen oli kisan neljäs (16) ja FC Hongan maalivahti Sofia Manner viides (15).

Hartikainen pelasi vakuuttavan sarjakauden 2023 keltamustan riveissä. Anni pelasi 22 liigaottelua tehden kahdeksan liigamaalia ja antoi kanssapelaajilleen kymmenen maalisyöttöä, millä hän sijoittui toiseksi päättyneen liigakauden syöttöpistetilastossa. Loistava sarjakausi toi huipputaitavalle pelaajalle myös ensikutsun Suomen A-maajoukkueeseen, joka jatkaa UEFA Women’s Nations Leaguen otteluitaan jälleen lokakuun loppupuolella kohdaten Kroatian kahdesti.

Anni pelasi nyt viidennen sarjakautensa Kuopion Palloseuran riveissä. Pelattuja liigapelejä on kaikkiaan 82 ja tehtyjä liigamaaleja yhteensä 17, nämä kaikki KuPS:ssa. Hän pääsi tekemään oman liigadebyyttinsä 9.6.2019 pelatussa kotiottelussa Kuopion Palloseura – Åland United. Pallotaituri toimii kuopiolaisseuran läheisen ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Kuopion Energian kummipelaajana. KuPS on tuplamestari, Banzai !!!