Anni Hartikainen ja Oona Siren A-maajoukkueeseen

Kuopion Palloseuran pallotaiturit saivat kutsut Islanti- ja Skotlanti-maaotteluihin

Kuopion Palloseuran nopealiikkeinen laitapelaaja Anni Hartikainen ja taitava keskikenttäpelaaja Oona Siren on valittu Suomen A-maajoukkueeseen, joka pelaa heinäkuussa kaksi kovaa maaottelua. Islanti ja Suomi kohtaavat perjantaina 14.7. Reykjavikissa, jonka jälkeen Suomi ja Skotlanti ottavat mittaa toisistaan Tampereella maanantaina 18.7.

Molemmat pelaajat ovat esittäneet loistoluokan peliotteita Kuopion Palloseuran riveissä tämän kauden Subway Kansallisessa Liigassa. Hartikainen sai nyt ensikutsunsa Helmareihin, Oona pääsi tekemään oman A-maajoukkuedebyyttinsä tämän vuoden huhtikuussa. Anni on tehnyt tällä kaudella kuusi liigamaalia antaen kanssapelaajilleen viisi maalisyöttöä ja johtaa Subway-tähtikisaa 15 tähdellään. Oona on tehnyt tällä kaudella kaksi liigamaalia ja on antanut neljä maalisyöttöä.

Anni on pelannut tähän mennessä yhteensä 70 liigaottelua ja hän toimii kuopiolaisseuran läheisen ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Kuopion Energian kummipelaajana. Oona on pelannut yhteensä 122 liigapeliä ja hän toimii seuran läheisen yhteistyökumppanin Fressin kummipelaajana.