Aino Kröger jatkaa maalijahtiaan Kuopion Palloseurassa

”Pieksämäen pommittaja” aloittaa jo kuudennen sarjakautensa Kuopion Palloseuran riveissä

Subway Kansallisessa Liigassa pelaava Kuopion Palloseura on solminut uuden jatkosopimuksen seuraavaa pelikautta varten. KuPS ja hyökkääjä Aino Kröger ovat allekirjoittaneet yksivuotisen jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2024 loppuun asti.

Kröger on pieksämäkeläisen Savon Pallon kasvatti. Hän on pelannut neljä sarjakautta Pallokissojen riveissä ja on pelannut uudessa KuPS-joukkueessa sen perustamisesta 2019 lähtien. Aino on pelannut kaikkiaan 156 liigaottelua Suomen kentillä tykittäen yhteensä 62 liigamaalia. Hän pelasi päättyneellä sarjakaudella 22 liigapeliä tehoilla 13 + 8 ja saavutti 13 liigaosumallaan joukkueen tämän kauden jaetun maalikuningattaren arvonimen yhdessä Gentjana Rochin kanssa, joka teki samoin 13 liigamaalia.

”Hyvillä fiiliksillä jälleen jatkan Kuopion Palloseurassa. Hienoa olla mukana jatkamassa tätä prosessia, mitä ollaan rakennettu Kuopiossa jo usean vuoden ajan ja tavoitellaan jälleen menestystä tulevalla kaudella. Kausi 2023 oli tietysti itselleni hieman erilainen kuin yleensä, mutta kokonaisuutena olen tyytyväinen, koska sain ehjän kauden ja saavutettiin joukkueena menestystä”, kertoo Kröger tuntemuksistaan.

”Aikku” toimii kuopiolaisseuran läheisen ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin OP Pohjois-Savon kummipelaajana. Hän sai vuonna 2020 Savon Sanomien Vuoden pelaaja-kiertopalkinnon sekä KuPS-kannattajien Vuoden pelaaja-palkinnon. ”Pieksämäen pommittajan” tehokas maalijahti jatkuu keltamustan riveissä myös ensi kaudella. Banzai !!