OTTELUINFO: KuPS – HJK 19.10.2024

Kuopion Palloseuran viimeisessä kotiottelussa on voimassa useita poikkeusjärjestelyjä

Veikkausliigaa johtavan Kuopion Palloseuran mestaruustaistelu tiivistyy viimeisen sarjakierroksen kotiotteluun, jossa vastassa on moninkertainen mestarijoukkue HJK. Tämän pelikauden viimeinen kotiottelu pelataan Väre Areenalla lauantaina 19.10. ja ratkaisuottelun alkamisaika on kello 18.00.

Pelipäevän ohjelma, tarkemmat tiedot eri tapahtumista löydät alempaa.

12:00                Etkoetkot Jolene

15:45                Kannattajamarssi stadionille – lähtö torilta

16:00                Savonlinja bussi 1 stadionille – Jolenen Kulma

16:00                Portit auki Väre Areenalla

16:40                Savonlinja bussi 2 stadionille – Jolenen Kulma

17:20                Savonlinja bussi 3 stadionille – Jolenen Kulma

17:50 Pääkatsomon yhteinen show – ole paikalla ajoissa

18:00                KuPS-HJK

Ottelun jälkeen Kauden päätösjatkot Apteekkarissa sekä Amarillossa



Saapuminen Väre Areenalle

Väre Areenalle odotetaan ennätyksellisen suurta yleisömäärää. Stadionin sisääntuloportit avataankin jo kaksi tuntia ennen ottelun alkua eli kello 16.00. Toivommekin katsojia saapumaan paikalle hyvissä ajoin, sillä mitä aiemmin paikalle saavut, sitä todennäköisemmin pystyt välttymään kaikkein pahimmilta ruuhkilta. Arviomme mukaan suurin ruuhka stadionille tultaessa osuu kello 17.30 – 18.00 väliselle ajalle, jolloin sisäänpääsyä joutuu varmasti odottamaan kaikkein pisimmän aikaa. Oman etunne vuoksi, tulkaa siis mahdollisimman ajoissa!

Suosittelemme myös saapumaan otteluun kävellen, pyöräillen tai julkista liikennettä käyttäen. Stadionalueella ja sen läheisyydessä on rajallisesti vapaita parkkialueita, ja lähikadut tulevat ruuhkautumaan autoliikenteen takia, joten mikäli sinulla on suinkin mahdollisuus saapua otteluun ilman omaa autoa, me kannustamme erittäin lämpimästi tekemään niin.

Kannattajamarssi

Kuopion Palloseuran kannattajat järjestävät kello 15:45 alkavan kannattajamarssin Kuopion torilta. Marssille saa osallistua kaikki KuPS-henkiset ja osoittamaan tukensa Kuopion Palloseuralle aina torilta Väre Areenalle asti.

Savonlinjan linja-autoilla peliin!

Kuopion Palloseuran läheinen yhteistyökumppani Savonlinja järjestää kolme bussia Jolenen kulmalta (Vuorikadun ja Kauppakadun risteys) Väre Areenalle. Lähtöajat ilmaisille linja-autokyydeille ovat seuraavanlaiset:

16:00

16:40

17:20

ETKOTETKOT

Järjestämme KuPS-henkisille etkotetkot kello 12:00 Jolenessa Kuopion keskustassa. Ohjelmassa on pelaajahaastatteluja, pieni tietovisa palkintoineen sekä tietysti etkohinnasto. Tervetuloa nauttimaan lauantaista Joleneen ennen suuren ottelun alkua.

Näiltä etkojen etkoilta sinun on hyvä siirtyä Väre Areenalle joko kannattajamarssin mukana tai seuran järjestämillä bussikyydeillä.

ETKOT

Etkohinnasto pamahtaa käyntiin heti kello 16:00 Paitsio Pubissa. Myös muut palvelupisteet ovat auki kello 16:00 alkaen, joten tervetuloa nauttimaan Väre Areenalle tunnelmasta heti neljältä.

Paitsio Pubin etkoilla tuttuun tapaan:
Pelaajahaastatteluita, tietovisa sekä livemusiikkia aina pelin alkuun asti.

Portit aukeavat kello 16:00

Väre Areenan portit aukeavat kello 16:00. Ottelutapahtuman yhteydessä käytössä on kolme porttia:

Pääkatsomon sekä seisomakatsomo 1 sisäänkäynti tapahtuu pääportista

Aurinkokatsomon sekä seisomakatsomo 2 sisäänkäynti tapahtuu vanhan ammattikoulun puoleisesta sisääntuloportista, stadionin pohjoispuolelta jossa sijaitsee myös pääportti.

Vieraskannattajat tulevat sisään tulostaulun takaa kaartokadulta, ja tältä porilta ei ole pääsyä muille katsojille.

PÄÄKATSOMO LIPUTUS

Olemme jakaneet pääkatsomon valituille paikoille lipun sekä ohjeistuksen. Olethan istumapaikalla viimeistään kello 17:50, niin ehdit mukaan koko pääkatsomon kokoiselle yhteisliputukselle.

Ohjeistuksen lisäksi kenttäkuuluttajamme pitää huolta, että tiedätte mitä tehdä ja milloin. Tehdään tästä yhdessä hieno kokemus kaikille katsojille.

OTTELUN JÄLKEEN

Veikkausliigan loppuhuipennus potkaistaan käyntiin kello 18:00. Ottelun jälkeen molemmat joukkueet palkitaan Veikkausliigan mitaleilla ja KuPS pääsee mahdollisesti nostamaan myös mestaruuspokaalia. Haluamme muistuttaa, että katsojilla ei ole asiaa kentälle missään kohti ottelutapahtumaa.

Katsomoiden anniskelupisteet ovat auki noin tunnin loppuvihellyksen jälkeen ja Paitsio Pub palvelee muita pisteitä pidempään. Viralliset jatkot järjestetään Amarillossa sekä Apeekkarissa, jonne myös joukkue saapuu illan aikana.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Stadionin kaikissa myyntipisteissä maksuvälineenä käy myös pankkikortti, jota suosittelemme ensisijaisesti käyttämään.

Stadionalueelle on järjestetty uusia myyntipisteitä ja alueelle on tuotu myös bajamajoja.

Pääkatsomo on loppuunmyyty. Seisomapaikkalippuja on edelleen myynnissä. Liput saat ostettua painamalla tästä.


Toivomme ottelutapahtumaan saapuvalta yleisöltä iloista ja positiivista juhlamieltä sekä ystävällistä ymmärrystä nykystadionin olemassaolevaa palveluinfraa kohtaan. Luvassa on kaikkien aikojen upein jalkapallo-ottelu, jossa Kuopion Palloseuralla on mahdollisuus päästä nostamaan mestaruuspokaalia ja juhlia kultamitaliaan ensi kertaa oman kotiyleisön edessä sitten vuoden 1956, jolloin Suomen mestaruusjuhlat vietettiin Väinölänniemellä siellä pelatun viimeisen SM-sarjaottelun jälkeen. Tehdään lauantaina yhdessä upea ja unohtumaton ottelutapahtuma, joka muistetaan Kuopiossa vielä vuosikymmenien kuluttua. Keltamusta kaunein kaikista, Banzai !!