Kolme KuPS-pelaajaa kuu­kau­den jouk­kuee­ssa!

Veikkausliigan syyskuun tähdistöjoukkue on nimetty. Kuopion Palloseurasta kuukauden joukkueeseen nostettiin puolustaja Ibrahim Cisse, maalivahti Johannes Kreidl sekä keskikentän taituri Jaakko Oksanen.

Veikkausliiga ja Veikkaus ovat julkaisseet Veikkausliigan syyskuun tähdistöjoukkueen, johon on nostettu mukaan kolme Kuopion Palloseuran avainpelaajaa. Toppari Ibrahim Cisse on noussut kuluvan kauden aikana sarjan yhdeksi tähtipelaajaksi ja on nyt ensimmäistä kertaa mukana kuukauden joukkueessa – täysin ansaitusti.

Kaudella 2022 Kuopioon saapunut Jaakko Oksanen on ollut tärkeä palainen kuopiolaisjoukkueen keskikentällä ja pelannut isoja minuutteja läpi kauden. Loistavat otteet niin puolustus kuin hyökkäyssuuntaan palkitaan nyt nostolla tähdistöjoukkueeseen.

Viime kaudella viisivuotisen sopimuksen Palloseuran kanssa tehnyt Johannes Kreidl on myös mukana tähdistöjoukkueessa. Upeita torjuntoja esittävä Kreidl on myös torjuntatyön lisäksi ollut isossa osassa joukkueen pelinrakennusta. Itävältalaisvahti on ihastuttanut ja pelästyttänyt kuopiolaisyleisöä kikkaillessaan pallon kanssa, mutta samalla muun muassa antanut loistavia avaavia syöttöjä, joista KuPS on tehnyt tärkeitä maaleja.

Veikkausliigan syyskuun joukkue kokonaisuudessaan:

Joona Veteli (Ilves) – Adam Larsson (IFK Mariehamn) – Adeleke Akinyemi (Ilves)

Jake Dunwoody (AC Oulu) – Jaakko Oksanen (KuPS) – Oiva Jukkola (Ilves)

Jorginho (Ilves) – Ibrahim Cisse (KuPS) – Tatu Miettunen (Ilves) – Saku Heiskanen (Gnistan)

Johannes Kreidl (KuPS)

Kuukauden pelaaja: Adeleke Akinyemi (Ilves)

Kuukauden valmentaja: Joonas Rantanen (Ilves)