Kolme KuPS-pelaajaa kuukauden joukkueeseen!

Veikkausliigan elokuun tähdistöjoukkue on nimetty. Kuopion Palloseurasta kuukauden joukkueeseen nostettiin puolustaja Taneli Hämäläinen, kapteeni Petteri Pennanen sekä Saku Savolainen.

KuPS-kapteeni Petteri Pennanen nimettiin Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen toista kertaa tälle kaudelle. Viimeksi Pete oli mukana tähdistöjoukkueessa toukokuussa. Keltamusta on ollut läpi kauden hyvin edustettuna valinnoissa, sillä KuPSin pelaajia on ollut mukana kaikkina muina kuukausina paitsi heinäkuussa.

Kuopion Palloseurasta Pennasen lisäksi elokuun kuukauden joukkueessa olivat myös puolustaja Taneli Hämäläinen sekä monella pelipaikalla näyttöjä antanut Saku Savolainen.

Elokuun aikana KuPS pelasi Veikkausliigassa neljä ottelua, joista saldo oli kolme voittoa ja yksi tasapeli. Loistavan kuukauden ansiosta Kuopion Palloseura varmisti itselleen runkosarjan voiton ja lähtee Mestaruussarjaan hyvistä asetelmista. Ennen jatkosarjoja keltamustalla on edessään vielä runkosarjan päätöskierros, joka pelataan huomenna 1. syyskuuta kello 16:00 ja Väre Areenalle saapuu silloin FC Inter.

Veikkausliigan elokuun joukkue kokonaisuudessaan:

Roope Riski (Ilves) – Tim Väyrynen (Gnistan) – Michael Lopez (FC Lahti)

Saku Savolainen (KuPS) – Lauri Ala-Myllymäki (Ilves) – Roman Eremenko (Gnistan) – Petteri Pennanen (KuPS)

Taneli Hämäläinen (KuPS) – Jukka Raitala (Gnistan) – Felix Strauss (FC Lahti)

Osku Maukonen (FC Lahti)

Kuukauden pelaaja: Tim Väyrynen (Gnistan)

Kuukauden valmentaja: Jussi Leppälahti (Gnistan)