Etkot ja jatkot Paitsio Pubissa!

Kuopion Palloseura kohtaa huomenna Väre Areenalla Veikkausliigan kärkiottelussa Ilveksen ja KuPS järjestää yleisön pyynnöstä myös jatkot etkojen lisäksi.

Veikkausliigaottelun lipunmyynti on käynyt kuumana ja tätä kirjottaessa paikkoja otteluun on lunastettu jo selvästi yli 3 000. Ennakkoon huippuotteluksi povatun kohtaamisen ympärille Palloseura rakentaa tuttuun tapaansa etkot, mutta myös yleisön pyynnöstä jatkot.

Etkot polkaistaan käyntiin Paitsio Pubissa kello 15:00

Ohjelmassa tuttuun tapaan pelaajahaastattelu sekä myös tietovisa, jossa palkinnot ovat yhtä kovia kuin aina. Lisäksi etkoilla on voimassa tuttuun tapaan etkohinnasto, joka tarkoittaa oluen kohdalla 5 € hintaa.

Etkot kestävät aina 15:45 asti, jonka jälkeen hinnasto nousee normaaliin.

Jatkot heti ottelun loputtua!

Paitsio Pub jatkaa asiakkaiden palvelua ottelun jälkeen kaksi tuntia tai jopa pidempään, jos asiakkaita riittää. Ohjelmassa on valmennuksen mietteet ottelusta sekä myös pelaajahaastattelu. Olemme luoneet jatkoille myös oman hinnaston, jolloin olut on alennettuun hintaan 5 € / olut.

Tervetuloa nauttimaan jatkoista Paitsio Pubiin ja keskustelemaan muiden KuPS-henkisten ihmisten kanssa ottelusta ja miksei jopa sarjataulukosta.

Lipunmyynti käy kuumana!

Kärkiottelu on herättänyt kiinnostusta myös kuopiolaisyleisössä ja lipunmyynti on ollut vauhdikasta. Varmista paikkasi ja osta liput etukäteen 5 € edullisemmin:

https://www.tiketti.fi/kups-ilves-vare-areena-kuopio-lippuja/98250?b=1&b=1